Reacties na optredens

De geest van Neil Young is voor velen moeilijk te vatten. Zijn repertoire is dusdanig gevarieerd dat het de meeste coverbands niet lukt om de juiste snaar te raken. Wat een verademing is dan de Haagse Neil Young Tribute band, die zich moeiteloos en met volle overgave door het repertoire heen speelt en het publiek in extase mee weet te slepen. Een absolute aanrader voor ieder poppodium, theater of festival. Robert-Jan Rueb, organisator R.G. Ruijs Stichting (o.a. The Streets of Chuck Deely festival)

Email van bezoeker optreden 17 Juni 2018, Andledon, Den Andel: Ik was vanmiddag bij het concert in Andledon. En ik had je in de pauze al complimenten gegeven voor de mooie show. Maar toen moest Down by the river nog komen. En dat sloeg alles. Wat een spelvreugde! En wat een gitaarwerk! En wat blijven jullie dicht bij het origineel! Het was echt heerlijk. Ik hoorde Johanna ook roepen 'extase!' en dat was ook zo. Ik ben heel blij dat ik er bij was. Succes met de andere optredens! Ik ga jullie vast nog eens zien.

Uit een eerder geschreven recensie over een optreden in Niehove:   Een avondje Neil Young Tribute kent veel vertier, vooral als je, zoals ik, overtuigd bent van Neil Youngs muzikale genialiteit. Wie zich waagt te verdiepen in Neils muziek heeft bij mij bij voorbaat reeds diverse streepjes voor, zodat een aantal uurtjes Neil Young Verering eigenlijk niet stuk kan. Bijzonder aardig aan de Neil Young Tribute is bovendien dat zanger Henri de Vries niet alleen op Neil Young lijkt, maar - sterker nog - ook als Neil Young klinkt. De stemgelijkenis is werkelijk verbluffend. Auteur: Gritter

Reactie op Facebook na een optreden van 10 maart 2017: "Energie, virtuositeit, samenzang ... het klonk allemaal geweldig. Het was 10 maart een prachtige avond in De Regentenkamer Den Haag. Ja, ik keerde vol mooie herinneringen huiswaarts!"

Reactie op Facebook na een optreden van 10 maart 2017: "Energie, virtuositeit, samenzang ... het klonk allemaal geweldig. Het was 10 maart een prachtige avond in De Regentenkamer Den Haag. Ja, ik keerde vol mooie herinneringen huiswaarts!" Na optreden op 11 februari 2018 in Zwolle Sterrenstatus: ★★★★☆ (67) Recensies en opmerkingen: “Top!,” “Zeer goede vertolking van N. Youngs muziek. De stem heeft zeer treffende gelijkenis. Gaaf optreden!” “wat een mooie en goede band, heel enthousiast en wat een musici! !! Ook complimenten voor Rik en Cuun, zo ongedwongen en gastvrij jullie zijn!!!!!!” “was Goed!” “Was top!” “Dit is muziek maken / genieten” “Mooie muziek en goede sfeer!” “genoten!!!” bron: https://www.cultuurschipthor.nl/archief/neil-young-tribute/


Stacks Image 41


Duitse fan tijdens de Neil Young Fanclubdag 2018:
“Sehr authentisch, ihr spielt die Musik von drinnen aus und dass fuehlt man. In 5 Jahren das Beste dass ich hier gehört habe!”


Stacks Image 58

Stacks Image 64


Stacks Image 48


Stacks Image 20
Stacks Image 22

Slider play pause